Szabályzatunk:

 1. A szentesi jégpályára belépő látogatók a belépőjegy/bérlet megvásárlásával és szolgáltatások igénybevételével a korcsolyázók elfogadják a jégpálya házirendjét, és tudomásul veszik, hogy a házirend megsértése esetén a pályafelügyelők a pálya haladéktalan elhagyására kötelezhetik őket.
 2. A jégpályát mindenki saját felelősségére használja. A pálya területén bekövetkező balesetekért felelősséget nem vállalunk.
 3. A jégpálya használatakor kesztyű (lehetőleg nem szövet) viselése kötelező, valamint 10 éven aluli gyermek számára védősisak használata ajánlott.
 4. A jégpályára cipővel, étellel, itallal, táskával, állattal, bármilyen, a korcsolyázók testi épségét, illetve a pálya berendezéseit veszélyeztető eszközzel belépni nem szabad. A jégen tilos a dohányzás!
 5. A jégpályán közönségkorcsolyázás ideje alatt tilos jégkorongozni, korongot, ütőt a jégre vinni.
 6. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk.
 7. A belépőjegyet a pénztárban lehet megvásárolni, amellyel együtt karszalagot is kap a látogató. A karszalagot a pályára lépés előtt jól látható módon kell elhelyezni. A karszalag egy cikluson belüli belépésre jogosít. A jégen csak karszalaggal lehet tartózkodni.
 8. A belépőjegy a jégpálya használatára jogosít, a korcsolyakölcsönzés, a zárható szekrények és a büfé szolgáltatási költségtérítésesek.
 9. A jégpályát 10 éven aluli gyermek csak nagykorú felügyelete mellett használhatja.
 10. A jégpályán üzletszerű korcsolyaoktatást csak a jégpályával szerződésben álló oktatók folytathatnak.
 11. Alkohol vagy drog befolyásoltsága alatt álló személy a jégpálya területén nem tartózkodhat.
 12. A jégpálya látogatói elfogadják, hogy a pálya rendezvényeiről készült fényképeket a www.szentesjegpalya.hu oldalon és különböző marketinganyagokon az üzemeltető felhasználja.
 13. A jégpálya területére behozott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 14. A rendezőgárda a rend fenntartása érdekében intézkedésre jogosult a jégpálya egész területén. A jégpálya területén mindennemű szándékos rongálás anyagi felelősségre vonással jár.
 15. A korcsolyakölcsönzés fényképes igazolvány, vagy 10.000 Ft ellenében történik.
 16. A házirendben foglalt szabályok megsértése a jégpályáról való kitiltást vonhatja maga után.

Szentes Frigo Jégpálya

6600 Szentes, Szarvasi út 3/A

+36 63 580 550
+36 30 247 9820

Facebook oldalunk: